Judith Wolters

Opleiding:

MDFT-therapeut

HBO- Social Work

MBO- Sociaal pedagogisch werker

Oplossingsgericht werken

Basistraining suïcide preventie

Competentie gericht werken

Triple-C methodiek

Werkzaamheden:

MDFT-therapeut. Systemische behandeling bieden in gezinnen met een jongere met meerdere (uiteenlopende) gedragsproblemen. Hierbij valt te denken aan ruzies thuis, agressie, schoolverzuim, overtreden van regels en verslavingsproblematiek. Het doel van deze intensieve therapie is het hele gezin helpen om wederzijds respect naar elkaar terug te vinden en de communicatie te verbeteren.

 

Naast mijn functie als MDFT-therapeut kan ik als ZZP-er breed ingezet worden. Enkele van mijn veelvoorkomende werkzaamheden zijn: ambulante ondersteuning bieden in gezinshuizen of als begeleider werken in de gehandicaptenzorg. 

Registraties:
SKJ geregistreerd.
Doelgroep:
Jongeren, volwassenen en kinderen.
Regio:
Drenthe en kop van Overijssel. 

Even voorstellen

Ik ben Judith en woon in Havelte samen met mijn man, 3 kinderen en hond. In 2010 ben ik afgestudeerd aan het middelbaar beroepsonderwijs. Na het behalen van mijn diploma ben ik werkzaam geweest in de gehandicaptenzorg. Ik heb gewerkt met complexe doelgroepen, zowel met volwassenen als met kinderen. Echter wilde ik meer verdieping in mijn werk waarna ik gestart ben met mijn HBO opleiding Social Work, deze opleiding heb ik behaald in 2019. Na het behalen van mijn opleiding ben ik gaan werken met jongeren met complexe problematiek. Binnen mijn huidige functie als MDFT therapeut behandel ik jongeren en het gezin zodat het probleemgedrag stopt of afneemt. Naast deze functie werk ik graag flexibel als ZZP-er en sta ik open voor leuke opdrachten. 

Ik omschrijf mijzelf als een doorzetter, analytisch, ik maak makkelijk contact en heb een rustige persoonlijkheid.