Voor de zelfstandig zorgprofessionals

Onze werkwijze

Als zelfstandige zorgprofessional in de zorg sta je voor je eigen onderneming. Jij bepaalt de voorwaarden waaronder je werkt, samen met de opdrachtgever. Je dient bewust in te stemmen met een tarief voor de opdracht die je vervult, dit is niet aan ons. Jij bent immers zelf verantwoordelijk als zorgaanbieder én ondernemer. 

 

We werken alleen samen met zorgprofessionals met ruime ervaring in de zorg, waarbij het beleid ligt op mensen die we al kennen, of via-via. Je moet worden aangedragen door een aangesloten zzp'er. Maar daarnaast een diploma hebben die passend is bij de opdracht. Een zorgprofessional die weet wat ondernemerschap inhoudt, zich heeft aangesloten bij een klachtencommissie en de juiste verzekering heeft. En niet te vergeten: een opdracht aanneemt die binnen de vakbekwaamheid en kaders liggen van zijn of haar expertise.

 

Waarom kiezen voor ons?


Als ondernemer ga jij een overeenkomst aan met de opdrachtgever. Binnen Zuiver werken we via de richtlijnen van het NBBU. Onze overeenkomsten zijn juridisch goed opgesteld door ervaren zorgjuristen. Onze rol is het bemiddelen tussen jou als ondernemer en de opdrachtgever. Daarnaast ondersteunen we je in de administratieve taken.