Over ons


Wie zijn wij?

Zuiver Zorgbemiddeling is begin 2022 opgericht door Jorian & Shari Hoos. Jorian werkt sinds 2012 in de zorg en is sinds 2018 actief als zelfstandig hulpverlener.

Jorian is zijn carrière gestart in Noord-Holland. Op een gesloten woongroep binnen de antroposofische zorg is de basis gelegd van zijn hulpverlening. Daarna is hij werkzaam geweest binnen de forensische,  jeugd- en volwassenenzorg in Twente. Uiteindelijk is hij gestrand in Drenthe waar hij gewerkt heeft binnen de forensische psychiatrie en GGZ.

Shari heeft door haar administratieve achtergrond en opleiding veel ervaring in het opstellen van correcte overeenkomsten.

Door de ervaring van het zelfstandig werken is Zuiver Zorgbemiddeling ontstaan tot een bureau die staat voor de zelfstandigen én de zorginstellingen. Zelfstandig aan het werk zijn betekent jouw facturen op eigen naam naar de klant, zelf je urenregistratie op peil houden, zelf verantwoordelijk zijn voor de uitvoer van je werk en zelf je uurtarief bepalen.


 Onze missie
Als cliënt mag je ervanuit gaan dat de zorg die iemand levert gedaan wordt door iemand die kennis van zaken heeft. Iemand die gediplomeerd is, een ervaren 'zorghart' heeft en met de juiste intenties werkt. Als zorgorganisatie ontkom je er soms niet aan om een beroep te doen op externe partijen. Als intermediair willen wij onszelf onderscheiden door transparantie te bieden aan de opdrachtgever. We werken met lokale partijen. Aangesloten zorgprofessionals kennen we uit ons eigen netwerk of via-via. Op deze manier proberen we de cliënttevredenheid en daarnaast die van de opdrachtgever hoog te houden. Professionals zijn ons visite kaartje. 


Wie doet wat?

Administratie

Het onderhouden van de overeenkomsten met zzp'ers en opdrachtgever. Het onderhouden van de modelovereenkomsten met opdrachtgevers.

Facturatie

Het verzorgen van zowel onze eigen facturatie als die van de zzp'er.

Randzaken

Het regelen van de randzaken rondom Zuiver. Het plannen en organiseren van bijeenkomsten. Het onderhouden van de website en social media content.

Administratie

Het onderhouden van de overeenkomsten met zzp'ers en opdrachtgever. Het onderhouden van de modelovereenkomsten met opdrachtgevers.

Planning

Contact met ons netwerk rondom opdrachten, het inplannen van adhoc diensten binnen ons planningsysteem. 

Acquisitie

Het plannen en verzorgen van kennismakingsgesprekken met potentiele nieuwe zorgverleners. Het onderhouden en verzorgen van contact met de opdrachtgevers.

Facturatie

Het verzorgen van zowel onze eigen facturatie als die van de zzp'er.


Kwaliteit voorop!

Vanuit Zuiver Zorgbemiddeling proberen we de juiste zorg te leveren. Goede matching en transparantie zijn hierin een belangrijk punt van onze werkwijze. Maar deze mooie woorden zeggen niet veel over onze daadwerkelijke bedrijfsvoering. Daarom hebben we sinds vorig jaar gekozen voor het lidmaatschap bij het NBBU. Middels interne audits door Normec laten we onze bedrijfsvoering controleren. Er wordt dan niet alleen gekeken naar de overeenkomsten die wij gebruiken; ook onze gehele eigen administratie gaat op de schop!