Over ons


Zuiver Zorgbemiddeling is begin 2022 opgericht door Jorian & Shari Hoos. Jorian werkt sinds 2012 in de zorg en is sinds 2018 actief als zelfstandig hulpverlener. We zijn bevoegd in het gebruik van tilliften, insuline en medicatie toedienen en BHV geschoold. Handig als we zelf bijspringen!

 

Door de ervaring van het zelfstandig werken is Zuiver Zorgbemiddeling ontstaan tot een bureau die staat voor de zelfstandigen én de zorginstellingen. Zelfstandig aan het werk zijn betekent jouw facturen op eigen naam naar de klant, zelf je urenregistratie op peil houden, zelf verantwoordelijk zijn voor de uitvoer van je werk en zelf je uurtarief bepalen.


Onze missie

Als cliënt mag je ervanuit gaan dat de zorg die iemand levert gedaan wordt door iemand die kennis van zaken heeft. Iemand die gediplomeerd is, een ervaren 'zorghart' heeft en met de juiste intenties werkt. Als zorgorganisatie ontkom je er soms niet aan om een beroep te doen op externe partijen. Als intermediair willen wij onszelf onderscheiden door transparantie te bieden aan de opdrachtgever. We werken met lokale partijen. Aangesloten zorgprofessionals kennen we uit ons eigen netwerk of via-via. Op deze manier proberen we de cliënttevredenheid en daarnaast die van de opdrachtgever hoog te houden. Professionals zijn ons visite kaartje.