Dit gedeelte van de site is nog in ontwikkeling!


Ambulante zorg. Gewoon bij jou thuis!

Vanuit Zuiver Zorg aan Huis bieden wij specialistische- en algemene thuisbegeleiding aan diegene die dat thuis of elders wenst te ontvangen. Via een maatwerk traject kijken we samen naar jouw wensen en zoeken hiervoor de juiste hulpverlener!


 

Loop je in de thuissituatie vast en kan je wel wat ondersteuning gebruiken? Via Zuiver Zorg aan Huis kunnen we jou hierin wellicht ondersteunen, hoe complex jouw situatie ook is. Via een aanmeldtraject brengen we jouw hulpvraag in kaart en zoeken wij voor jou de juiste match, eventueel in samenwerking met jouw systeem. En dit geheel kosteloos tot jij de juiste hulpverlener hebt uitgekozen en het traject is gestart.

 


Altijd vanuit de juiste intenties

Ondanks dat wij niet de opdrachtgever zijn hebben wij wel richtlijnen ontwikkelt die wij belangrijk vinden in de competenties van een hulpverlener. Deze zijn vrij inzichtelijk voor alle partijen. Je kan hem downloaden met onderstaande knop!

 


Altijd transparant

Via ons all-in-one planningsysteem heb je inzicht in de juiste documentaties van de informele hulpverlener. Hier vind je ook de overeenkomst en agenda. De app kan je met onderstaande link downloaden!


Je kiest je eigen hulpverlener!

Altijd de juiste match met jouw hulpverlener. Nadat we jouw situatie bij ons netwerk in kaart hebben gebracht bespreken we samen welke hulpverlener het meest geschikt is voor jou. Niet alleen op basis van opleiding en ervaring, maar ook op basis van persoonlijkheid. 

 


Altijd goed gescreend!

We bieden alleen hulpverleners aan die al aangesloten zijn binnen ons netwerk. Hierdoor kunnen we wellicht niet altijd de juiste match bieden. Wel zijn alle hulpverleners door ons gescreend. Dit doen we onder andere door een fysieke kennismaking. De documentatie laten wij screen door Otentica.

 


Ook wij zijn gescreend!

Als intermediair heb je zelf ook de keuze om jouw bedrijfsvoering te laten controleren. Wij zijn aangesloten bij de NBBU en laten onze bedrijfsvoering jaarlijks controleren door Normec. Niet alleen worden de overeenkomsten gecontroleerd, ook onze eigen boekhouding gaat door het 'stof'.

 


Geen financiële verassingen

We snappen maar al te goed dat de zorg al duur genoeg kan zijn. Daarom rekenen wij geen kosten aan jou. De fee die wij in rekening brengen voor onze dienstverlening regelen wij met de aangesloten hulpverlener. En deze kosten brengen wij pas in rekening als de hulpverlener jou daadwerkelijk gaat ondersteunen. De gehele aanmeldprocedure is dus kosteloos, ook als we geen match voor jou vinden.


Heb je vragen? 


Veelgestelde vragen

Voor wie bieden we zorg?

Vanuit Zuiver Zorg aan Huis bieden wij specialistische- en algemene thuisbegeleiding aan diegene die dat thuis of elders wenst te ontvangen. Via een maatwerk traject kijken we samen naar jouw wensen en zoeken hiervoor de juiste hulpverlener!

Hoe verzorgen wij de administratie?

Elke hulpverlener ontvang vanuit ons systeem aan het begin van de maand een urenstaat, deze wordt ook naar jou verstuurd. Als je hierop akkoord geeft zetten we deze urenstaat om in een factuur. Deze kan de hulpverlener zelf invoeren bij het PBG portaal. Jij krijgt hiervan een kopie op de mail, wel zo transparant!

Hoe verloopt het matchingsproces?

Op het moment dat we jouw hulpvraag in kaart hebben, brengen wij deze kenbaar binnen ons netwerk. Daarna hoor je van ons of wij geschikte kandidaten voor je hebben. Deze hulpverleners stellen we aan jou voor. 

In welke regio bieden jullie ondersteuning?

Wij bieden ondersteuning in de noordelijke regio's: Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Dit komt omdat ons netwerk ook vrijwel alleen uit deze regio komt. We kunnen uiteraard altijd overleggen wat de mogelijkheden buiten deze regio's zijn.

Welke indicatie heb ik nodig?

Je hebt van de gemeenteconsulent een beschikking gekregen voor ondersteuning in het kader van de WMO voor begeleiding thuis of elders. Soms krijg je er ook behandeling bij.

 

Welke eisen stellen jullie aan de hulpverleners?

Om via Zuiver Zorg aan Huis ondersteuning te bieden zijn de hulpverleners in het bezit van een:

- Een HBO-opleiding (HBO-V, SPH, B- of Z-verpleegkundige, Maatschappelijk Werk of vergelijkbaar) voor specialistische thuisondersteuning

- Een MBO-opleiding (MBO-V, SPW-4 of vergelijkbaar) voor basis thuisondersteuning

- Een kopie inschrijving KVK

- Een geschikte bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

- Ruime ervaring in de zorg en/of thuisbegeleiding

- Een recente VOG

- Lid van een klachtencomissie