Zuivere bemiddeling iets voor u?


We geloven in wat we doen. Daarom doen we niets liever dan zorginstellingen zoals die van u helpen, elke dag weer. Om ervoor te zorgen dat onze samenwerking zo soepel mogelijk verloopt, zijn er vele manieren waarop u met ons kunt samenwerken. We bieden adhoc oplossingen maar ook oplossingen voor de lange termijn. Wij kunnen ondersteunen in roosterproblemen maar ook met lastige casuïstiek en/of crisissituaties. 

 

We hebben zeer ervaren zelfstandige zorgprofessionals voor handen met de juiste documentatie. Naast gediplomeerde zorgprofessionals kunnen we ook extra inzet leveren van zorgbeveiligers. Zorgbeveiligers met jarenlange ervaring in de psychiatrie of andere zorgafdelingen.


Hoe bemiddelen wij?

Als organisatie wil je goed ingedekt zijn tegen werkgeversgezag. Veel zelfstandige zorgprofessionals in de zorg zijn namelijk aangewezen op diverse bemiddelingsbureaus om opdrachten te kunnen aannemen. De ervaring is dat de meeste niet de kennis hebben over de vormen van bemiddelingsbureaus. Er zitten namelijk best  grote verschillen tussen de vormen van bemiddeling. Hieronder leggen we graag uit welke verschillen er zijn en waarom onze vorm van bemiddeling goed kan aansluiten bij uw organisatie. 

Bemiddelingsvormen Uitleg
Via tussenkomst Het bemiddelingsbureau sluit een overeenkomst met de Zzp’er en wordt daarmee zijn opdrachtgever. Het bemiddelingsbureau is dan de tussenliggende schakel en laat Zzp'er werkzaamheden bij zijn opdrachtgever uitvoeren. En met deze opdrachtgever, vaak een zorginstelling, heeft de Zzp'er geen overeenkomst. Deze manier moet heel goed ingedekt zijn wil je als Zzp'er niet als schijnzelfstandige gezien worden. Daarnaast is bij deze vorm de Zzp'er vrijwel altijd btw plichtig.
Via 'zuivere bemiddeling' Het kan gelukkig ook anders! Wij brengen de partijen samen en leggen dit vast in een bemiddelingsovereenkomst tussen Zzp'er en opdrachtgever. Wij zijn dan formeel geen partij in de overeenkomst. We sluiten een eigen overeenkomst af met de Zzp'er en een raamovereenkomst met de opdrachtgever. Elke Zzp'er heeft voor elke opdrachtgever een eigen overeenkomst waarin wij geen partij zijn. Zzp'ers factureren rechtstreeks aan de instelling.

Betaalbare uitkomsten

 

Anno 2024 zijn zelfstandige zorgprofessionals niet meer ondenkbaar binnen de zorginstellingen. Zij zetten zich in op momenten dat het binnen de organisatie helaas niet lukt om eigen personeel in te zetten. Zelfstandige zorgprofessionals springen in op momenten dat de roostergaten niet meer ingevuld kunnen worden of dat er complexe casuïstiek ervaren wordt wat 'drukt' op het team.

 

We hebben heeft het doel om samen met u te kijken naar knelpunten en waar nodig externe inzet gerealiseerd kan worden, met lage bemiddelingskosten zodat het geld ook echt gebruikt wordt voor de cliënttevredenheid. Eventueel springen we zelf in op de werkvloer waar nodig.


We stellen ons graag vrijblijvend voor.