Rond de zomer pas druk?

Gepubliceerd op 20 april 2022 om 10:45

Toen we begonnen met ons bureau hadden we voor ogen dat we het rond de zomer druk zouden krijgen, we hadden de verwachting de aankomende maanden rustig te kunnen gaan starten: het tegendeel bewees zich. Want het blijkt maar weer dat het in de zorg nooit stil staat!

We zetten tot op heden zelfstandige zorgtoppers in op meerdere plekken in Groningen, Assen en onze eigen woonplaats. We zijn trots op de zelfstandigen die we voor handen hebben; trots op hun flexibiliteit en de bereidheid om lange afstanden te reizen (lees: soms meer dan 2 uur rijden voor een dienst).

Zo werden we gebeld met de vraag of we inzet konden regelen voor een crisissituatie op een werkplek en bij een cliënt die ons niet onbekend was: een werkplek waar wij zelf met regelmaat en veel plezier hebben gewerkt. Er was direct externe ondersteuning nodig. En dat kwam er! Van 4 april t/m 14 mei hebben we 24 uur per dag externe inzet kunnen realiseren. Dit zijn meer dan 120 diensten! Een groep van vaste zelfstandige professionals met ruime ervaring in crisissituaties helpt deze cliënt weer toe te werken naar persoonlijk herstel, met 24-uur per dag toezicht en nabijheid.

Aankomende week hebben we een oriënterend gesprek gepland staan met een mogelijke nieuwe samenwerking in Drenthe!

#zzper #bemiddeling #ggz #gehandicaptenzorg #zorgprofessional


«   »